خشکبار ارگانیک مراغه

کشمش پلویی ملکان ۱۴۰۲

25

کشمش پلویی ملکان چیست؟ انگور که به دلیل مقاومت در برابر شرایط سخت زمستانی شناخته شده است، به دلیل ساختار غیرخاکی آن تقریباً در هر مکانی قابل کشت است. سالانه ۶۵ میلیون تن انگور در جهان تولید می شود. مقدار بسیار زیادی از انگور تولید شده خشک شده به صورت کشمش پلویی  مصرف می شود. ایران رتبه اول تولید کشمش پلویی در جهان را دارد. استرالیا، آرژانتین، یونان، آفریقای جنوبی، ترکیه ، شیلی و آمریکا پس از ایران در تولید کشمش قرار دارند. کشمش بیشتر در منطقه شهرستان ملکان  در تبریز تولید می شود.

انگور میوه ای است که در تابستان رشد می کند. انگورهایی که با گرمای تابستان می رسند و طعم و عطر خود را به دست می آورند در شهریور و مهرماه سر سفره های ما می آیند. فصل انگور تازه تا مرداد ادامه دارد. انگورهایی که بعد از این ماه به صورت تازه مصرف نمی شوند را می توان در تمام فصول خشک کرده و به صورت کشمش پلویی ملکان مصرف کرد. همچنین با کمپوت کشمش آن که عموماً با سایر مغزها مانند گردو، فندق، بادام و نخود بوداده مصرف می شود، مورد استقبال قرار می گیرد. کشمش پلویی که به کیک، کلوچه نیز اضافه می شود، به عنوان طعم دهنده در برخی غذاها نیز استفاده می شود

خواص کشمش پلویی چیست؟

کشمش پلویی کالری و ارزش غذایی آن

کشمش پلویی ملکان یک ماده مغذی است که با فوایدش برجسته است. کشمش که در طعم ترکی جایگاه متفاوتی دارد چقدر کالری دارد؟ ۱۰۰ گرم کشمش که ارزش کربوهیدرات و پروتئین بالایی دارد، حاوی ۳۰۰ کالری، تقریباً ۳٫۱ گرم پروتئین و ۳٫۷ گرم فیبر است. کشمش حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی سرشار از ویتامین های C، B6، B1، B2 و اسید فرمیک، اسید آلی، اسید فسفریک، کلسیم، فسفر و مواد معدنی آهن است.

کشمش قند زیادی دارد. بنابراین، آیا کشمش قند را افزایش می دهد؟ کشمش غذایی است که دیابتی ها باید با احتیاط مصرف کنند. مصرف بیش از مقدار توصیه شده اثر افزایش قند خون دارد.

چه زمانی باید کشمش پلویی را برای حداکثر فواید سلامتی مصرف کرد؟ خوردن کشمش صبح ناشتا برای بهره مندی از اثر تحریک روده و تقویت حافظه توصیه می شود

چگونه کشمش پلویی ملکان درست کنیم؟ 

متداول ترین سوال در مورد کشمش این است که چگونه کشمش را خشک کنیم. انگور را با دو روش مختلف خشک می کنند.

  1. اولین مورد خشک کردن طبیعی است . در روش خشک کردن طبیعی انگور، انگور را به صورت خوشه در مکانی آفتابگیر آویزان می کنند.
  2. روش دوم خشک کردن انگور به روش غوطه وری است. در این روش انگور را در آب غوطه وری که با استفاده از روغن زیتون و جوش شیرین انگور تهیه شده است غوطه ور می کنند و سپس در مکانی آفتابی می گذارند تا خشک شود. انگور خشک را از خوشه های خود جدا می کنند و در کیسه های پارچه ای در اتاق های خنک و بدون رطوبت نگهداری می کنند.

آیا کشمش پلویی قبل از خوردن شسته می شود؟ کشمش قبل از خوردن شسته می شود ولی خشک کردن آن بلافاصله پس از شستن مفید است. وقتی کشمش با آب ترکیب می‌شود، باید به محض شستن، روی کاغذ یا حوله تمیز خشک شود. کشمش ارگانیک خشک شده با روش خشک کردن طبیعی با فوایدی که دارد بیشتر مورد توجه قرار می گیرد

انواع کشمش چیست؟

کشمش با توجه به نوع انگوری که خشک می شود متفاوت است.

آیا کشمش پلویی مضراتی دارد؟

به دلیل قند زیاد کشمش ، در صورت مصرف زیاد باعث افزایش وزن می شود. مصرف زیاد آن نیز می تواند باعث کبد چرب شود.

آیا کشمش باعث ایجاد گاز می شود؟ کشمش به دلیل ترکیباتی که در فرآیند خشک کردن استفاده می شود، خاصیت گاززایی در روده دارد.

کشمش در برخی از بدن ها اثر آلرژیک دارد . کشمش فروکتوز بالایی دارد. افراد مبتلا به عدم تحمل فروکتوز ممکن است در عملکرد کبد و کلیه بدتر شوند.

بنابراین، آیا کشمش باعث آکنه می شود؟ مصرف زیاد کشمش می تواند باعث ایجاد آکنه شود، به خصوص در افرادی که عملکرد کبدی دارند و کبد چرب دارند.

آیا کشمش به معده آسیب می زند؟ در صورت مصرف اعتدال، کشمش که برای ناراحتی های معده مفید است، ممکن است در مصرف زیاد اسید معده را افزایش دهد.

 

قیمت کشمش پلویی ملکان چگونه است؟

ایران در تولیدکشمش پلویی ملکانی  پیشرو جهان است. تقریبا ۸۰ درصد کشمش تولیدی کشورمان به خارج از کشور صادر می شود.

قیمت کشمش با توجه به تنوع، اندازه و برداشت آن سال متفاوت است.

قیمت کشمش از سال ۲۰۱۶ در حال افزایش بوده است. کشمش که در همه بازارهای بزرگ و کوچک، در مغازه‌های فروش محصولات ارگانیک، گیاهان دارویی و در اینترنت به فروش می‌رسد، میوه‌های خشک پیشرو مورد مصرف مردم ترکیه است.

برای اطلاع از قیمت کشمش پلویی با شماره ۰۹۱۴۸۵۲۵۱۸۵ تماس بگیرید.

 

 

خروج از نسخه موبایل