آلو خشک

آلو خشک (آلو): فواید شگفت انگیز

آلو خشک یعنی چی؟ آلو خشک چه ارزش غذایی می تواند به رژیم غذایی شما اضافه کند؟ آسیبی هم داره؟ جزئیات در مقاله زیر:

آلو خشک از میوه آلو که بیش از ۱۰۰۰ گونه دارد، تهیه می شود، اما نوعی که اغلب از آن آلو خشک تهیه می شود، نوعی است که از نظر علمی به نام آلو خانگی ( Prunus domestica ) شناخته می شود و آلو خشک نیز با نام رایج دیگری شناخته می شود. , آلو .

در سطرهای زیر با این میوه خشک بی نظیر آشنا می شویم:

آلو خشک یعنی چی؟

آلو خشک همان طور که از نامش پیداست میوه های کامل آلو هستند که از قسمت اعظم آب آن با تکنیک های مختلف خشک می شوند.میوه های آلو تازه اندازه نسبتا متوسط ​​و نزدیک به زردآلو هستند و تفاله آنها طعم شیرینی دارد. و سرشار از الیاف طبیعی.

آلو خشک فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد و جای تعجب نیست که این نوع میوه خشک دارای ارزش غذایی بالایی است که از محتوای غنی آن از مواد معدنی، ویتامین ها و بسیاری از مواد مغذی دیگر ناشی می شود.

در مقایسه با نوع تازه آلو، آلو خشک ممکن است جنبه های مثبت زیادی داشته باشد که بارزترین آنها ماندگاری نسبتاً طولانی آلو خشک است که می تواند به مدت ۱۲ تا ۶ ماه برسد که ممکن است کار را برای شما آسان تر کند. از مزایای آلو برای مدت طولانی تری بهره مند شوید.

ارزش غذایی آلو خشک

هر آلو خشک بدون دانه حاوی موارد زیر است:

اب
۲٫۹۴ گرم
انرژی
۲۲٫۸ کالری
پروتئین ها
۰٫۲ گرم
فیبر رژیمی
۰٫۶۷ گرم
فسفر
۶٫۵۶ میلی گرم
کلسیم
۴٫۰۸ میلی گرم
منیزیم
۳٫۹ میلی گرم
پتاسیم
۶۹٫۵ میلی گرم
فلز روی
۰٫۰۴۲ میلی گرم
نیاسین
۰٫۱۸ میلی گرم
فولت
۰٫۳۸ میکروگرم
ویتامین A
۷۴٫۲ IU
ویتامین K
۵٫۶۵ میکروگرم

فواید آلو خشک

خوردن آلو ممکن است فواید زیادی برای سلامتی شما به همراه داشته باشد.

۱٫ حمایت از سلامت استخوان

آلو خشک حاوی درصد بالایی از ضد التهاب، آنتی اکسیدان ها و بسیاری از مواد مغذی مهم برای استخوان ها است، مانند: ویتامین K، منیزیم و فسفر، که با هم ممکن است به موارد زیر کمک کنند:

  • حفظ سلامت استخوان، و محافظت از بافت استخوان در برابر از دست دادن تراکم یا تأخیر در بدتر شدن تراکم استخوان، به ویژه در افراد مسن.
  • بهبود مستمر توانایی بدن برای ایجاد بافت استخوانی جدید و سالم.
  • کاهش احتمال آسیب های استخوانی با برخی بیماری های مزمن مانند: پوکی استخوان و پوکی استخوان .

۲٫ حفظ سیستم گوارشی سالم

هسته آلو خشک حاوی ترکیبات و مواد مغذی فراوانی است که از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند، به ویژه فیبرهای غذایی، هم محلول و هم نامحلول.

  • حفظ نظم سرعت هضم و دفع و مقاومت در برابر یبوست .
  • حمایت از وضعیت سالم باکتری های روده و افزایش توانایی روده برای جذب مواد مغذی مختلف از غذا.
  • کاهش احتمال ابتلا به برخی بیماری های گوارشی جدی مانند: سرطان روده بزرگ.

شایان ذکر است که یک بررسی علمی نشان داد که خوردن آلوی خشک ممکن است در مبارزه با یبوست موثرتر از پسیلیوم که یک ملین رایج شکم است، باشد.

۳٫ کاهش فشار خون و کلسترول

فواید بالقوه خوردن آلو خشک برای سیستم گردش خون بسیار زیاد است، به ویژه با توجه به فشار خون و سطح کلسترول. این نوع میوه خشک سرشار از فیبر، پتاسیم و منگنز است، علاوه بر سایر مواد مغذی مهم که ممکن است به موارد زیر کمک کند. :

  • کاهش قابل توجه در سطح فشار خون.
  • با کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب، سطح کلسترول را در بدن متعادل کنید.

بنابراین، خوردن این میوه خشک می تواند به کاهش احتمال مواجهه با بسیاری از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شرایین و حمله قلبی کمک کند .

۴٫ حفظ سلامت چشم

آلو خشک حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که برای سلامت چشم بسیار مهم هستند، از جمله: لوتئین، روی، ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E.

بنابراین از مزایای بالقوه آلو خشک می توان به کاهش احتمال ایجاد یا کند کردن پیشرفت بیماری های دژنراتیو چشمی مانند آب مروارید و همچنین کمتر مستعد شدن چشم ها به استرس اکسیداتیو اشاره کرد، به خصوص که ترکیب طبیعی آن از تشکیل کلاژن مهم حمایت می کند. قرنیه و همچنین به محافظت از آسیب احتمالی خورشید کمک می کند.

۵٫ مقاومت در برابر کم خونی

آلو خشک ممکن است تاثیر مثبتی بر کم خونی داشته باشد این میوه های خوشمزه سرشار از آهن هستند و آهن یک ماده مغذی است که نقش مهمی در تولید گلبول های قرمز دارد و کمبود آن می تواند توانایی بدن برای تولید گلبول های قرمز سالم را کاهش دهد. که ممکن است باعث عفونت شود

بنابراین، خوردن غذاهای غنی از آهن – مانند آلوی خشک – ممکن است به مبارزه با کم خونی و کاهش شدت آن پس از عفونت کمک کند و ممکن است در وهله اول  به کاهش شانس ابتلا به کم خونی کمک کند.

۶٫ سایر فواید

آلو خشک ممکن است فواید بسیار دیگری نیز داشته باشد، مانند:

  • کاهش وزن اضافی با ایجاد احساس سیری برای مدت طولانی.
  • کاهش سطح قند خون بالا.
  • دیورز را تقویت کنید، که ممکن است به بدن کمک کند تا از شر سموم خلاص شود.
  • حفظ سلامت کبد و مقاومت در برابر هپاتیت .

عوارض جانبی آلو خشک

این نوع میوه خشک علاوه بر فواید فراوانی که دارد ممکن است دارای معایبی نیز باشد، از جمله موارد زیر:

  • تشدید اسهال در افرادی که قبلاً به آن مبتلا شده اند یا اسهال تحریک کننده. آلو خشک خاصیت ملین دارد.
  • افزایش خطر ابتلا به سرطان هنگام مصرف آلوی خشک شده در دمای بالا، به ویژه این نوع از آلو خشک ممکن است حاوی آکریل آمید سرطان زا باشد.
  • بسیاری دیگر از اختلالات گوارشی ناشی از محتوای سوربیتول آلو خشک عبارتند از: تهوع، نفخ ، گرفتگی معده، نفخ و باد شکم.
  • عوارضی که ممکن است در مصرف زیاد آلو خشک ایجاد شود، مانند: افزایش وزن و تاثیر منفی بر اثر داروهای کاهش دهنده قند خون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *